[FOTO] I BJELICA U MEGAHUMANITARNOJ AKCIJI: / Evo što je bivši trener Dinama donirao za Palčiće; Hrvatska je ujedinjena

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Svi za Palčiće. Doniram tri monografije NK Osijeka i posvećujem/potpisujem trojici koji ponude najviše za njih'

1.5.2020.
15:14
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Humanitarna akcija 'Vratimo Palčiće u Petrovu' ujedinila je Hrvatsku. Udruga članova kluba “Dinamo to smo mi” pokrenula ju je za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčić gore” i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije u Petrovoj, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

Image
NENAD BJELICA NAM JE POTVRDIO: /

'Da, u srijedu sam razgovarao s Fenerom i ne, ne pregovaramo'

Image
NENAD BJELICA NAM JE POTVRDIO: /

'Da, u srijedu sam razgovarao s Fenerom i ne, ne pregovaramo'

Prošlog tjedna pokrenuta humanitarna akcija 'Vratimo Palčiće u Petrovu'

Na Facebooku je tako prošlog tjedna pokrenuta humanitarna akcija ”Vratimo Palčiće u Petrovu” kojoj je cilj skupiti četiri milijuna kuna za inkubatore, respiratore i monitore kako bi bebe imale odgovarajuću skrb u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta s kojima su pokrenuli veliku akciju humanitarne tombole. Akciju su održali podržati brojni hrvatski i svjetski sportski velikani koji su odlučili darovati svoje rekvizite za tombolu, a tim povodom je snimljen i odličan promotivni video koji je objavljen i na You Tube kanalu udruge Dinamo – to smo mi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni hrvatski sportaši

U njemu se nalaze, između ostalih, sad već bivši trener Dinama Nenad Bjelica, Marko Rog, Marko Pjaca, Tin Srbić, Filip Benković, Domagoj Duvnjak, Jerko Leko, Ivan Rakitić, Luka Ivanušec, Borna Ćorić, Ivica Zubac, Kruno Simon, Lovro Majer, Sara Kolak, Ana Konjuh, Velimir Zajec, Martin Sinković i mnogi drugi bivši i sadašnji vrhunski sportaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Megahumanitarna akcija na kraju se pretvorila u pravi izljev dobrote i zajedništva sviju. Brojni korisnici su na aukciju stavili dresove, šalove, karte, raznorazne suvenire, čak su se na tombolu javili i navijači Hajduka, a sav novac uplaćuje se na račun "Palčića".

Mandžo također pomogao

U akciju su se uključili i brojni ljudi kao i političari. Pa je tako bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić Udruzi pomogao donacijom, a u sve se uključio i Nenad Bjelica koji je na aukciju stavio tri monografije NK Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi za Palčiće. Doniram tri monografije NK Osijeka i posvećujem/potpisujem trojici koji ponude najviše za njih i uplate na račun Udruge. Početna cijena je 100 kn, akcija traje do 3. svibnja u 12 sati", stoji uz fotografiju u grupi Vratimo Palčiće u Petrovu.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo