Medvjedi nakon velike borbe bolji od Graza

U sklopu 8. kola međurunde EBEL lige hokejaši Medveščaka savladali su Graz 99erse 3:2, momčad koja ih je prethodno ove sezone pobjeđivala četiri puta u pet utakmica...

17.2.2013.
20:30
VOYO logo

Medvjedi su nakon prve dvije trećine imali vodstvo 3:0. U prvoj su za zagrebački sastav zabili Nathan Perković i Brandon Buck, a u drugoj Geoff Waugh.

No, u posljednjoj dionici igre je Medveščak dopustio gostima povratak, pa je tako već nakon 35 sekundi igre na 3:1 smanjio Jean-Michel Daoust, a nepunih šest minuta prije kraja Kevin Moderer je golom doveo Graz na samo gol zaostatka. Ipak, do kraja je sastav Martyja Raymonda uspio obraniti svoju prednost i doći do važne pobjede u Domu sportova, te se na taj način iskupiti za dramatičan poraz u Linzu u petak. Podsjećamo, tada je Medveščak vodio 5:3 u 46. minuti, da bi do kraja regularnog dijela susreta primio tri gola i izgubio 6-5. U sljedećem kolu već za dva dana Medveščak gostuje kod Klagenfurta. Medveščak - Graz 3-2 Linz -Vienna Capitals 4-1 Villach - Klagenfurt (u tijeku) Redoslijed: 1. Vienna 14, 2. Linz 13, 3. Medveščak 10, 4. KAC 9 (-1), 5. Graz 8, 6. Villach 6 (-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo