DVIJE MEDALJE ZA HRVATSKI KARATE: / Hassai i Kvesić brončani u Maroku

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dvije medalje za hrvatski karate

9.4.2018.
17:37
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na natjecanju Svjetske karate lige u marokanskom Rabatu hrvatski karatisti osvojili su dva brončana odličja, a to su ostvarili to Alessandra Hasani u borbama u kategoriji do 55 te Ivan Kvesić do 84 kilograma.

U kategoriji do 55 kg Alessandra Hasani pobijedila je Azerbajdžanku Ilanu Gazirovu s 3-1, Argentinku Mikaelu Giulianu Novak 2-0, Tajvanku Tzu-Yun Wen s 2-0 i Francuskinju Emilie Thouy 2-1, a u polufinalu je takodjer s 2-1 izgubila od Brazilke Valerije Kumizaki. Medjutim, u odlučujućem dvoboju za broncu Hasani je svladala Švicarku Maju Schaerer sa 4-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brončani Ivan Kvesić

U kategoriji do 84 kg do bronce je stigao je Ivan Kvesić. Nadvisio je Ukrajinca Andrija Torošenka s 5-1, Španjolca Alejandra Arencona Molinu 3-0, a potom izgubio od Egipćanina Mohameda El Kotbya istim rezultatom. U repasažu do bronce Kvesić je najprije bio bolji od Tunižanina Khaireddinea Friguia 3-1, a u susretu za brončano odličje svladao je Nizozemca Briana Timmermansa s 3-0.

Lenard blizu medalji od ostalih

Od ostalih naših najbliže medalji bila je Ana Lenard. U posljednjoj borbi repasaža kategorije do 61 kg izgubila je od Tunižanke Bouthrine Hasnaoui s 5-3. Ivana Bebek u repasažu kategorije do 68 kg stigla je do repasaža, ali su je još tri borbe dijelile do odličja, a Stjepana Štimca dvije u kategoriji do 67 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu pobjedu izborili su Monika Berulec (-50 kg), Boran Berak (-67 kg), Zvonimir Živković (-84 kg). Na prvoj prepreci zaustavljeni su Vlatka Kiuk (kate), Laura Rehak (-68 kg), Ana Marija Bujas-Čelan i Lucija Lesjak (+68 kg), Marko Rukavina (-60 kg), Ivan Martinac i Enes Garibović (-75 kg), te Andjelo Kvesić (+84 kg).

Na natjecanju u marokanskom gradu Rabatu sudjelovalo je ukupno 545 seniora iz 72 zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo