DUBROVČANI BRANE NASLOV: / Jug protiv Jadrana (HN) za drugi trofej sezone

Image
31.3.2017.
22:46
VOYO logo

Vaterpolisti dubrovačkog Juga nastavljaju borbu za trofeje nakon sezone u kojoj su imali maksimalni učinak u svim natjecanjima i osvojili pet pokala. Ove sezone, obranili su naslov u domaćem Kupu, a sad će se protiv Jadrana (HN) boriti za drugi trofej sezone.

Po tri gola za Jug postigli su Javier Garcia i Felipe Perrone, po dva Loren Fatović, Luka Lončar, Pavo Marković, Maro Joković i Josip Vrlić, a po jednog Marko Marcan i Hrvoje Benić, dok su po dva pogotka za Partizan postigli Radomir Drašović i Mihajlo Repanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladost ublažila poraz nakon 1-8

Sastav iz Herceg Novog još je u prvom poluvremenu riješio pitanje pobjednika povevši sa 8-1, a početkom treće četvrtine crnogorski sastav imao je i osam golova prednosti (10-2), da bi Mladost na kraju uspjela tek ublažiti poraz na konačnih 14-10.

Andrija Vlahović i Franko Lazić su bili najefikasniji kod Mladosti sa po četiri gola, a po jedan su dodali Matias Biljaka i Fran Paškvalin, dok su kod Jadrana najbolji bili Danil Markulov s pet te Stefan Vidović i Bojan Baničević sa po dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalni susret između Juga CO i Jadrana (HN) na programu je u subotu od 19.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo