Dirljiv trenutak Medvjeda kod aktualnog prvaka

Hokejaši Medveščaka izgubili su nakon produžetaka 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:1) na gostovanju kod Red Bull Salzburga. Golove za Zagrepčane postigli su Kinasewich, Šijan i Siddall.

31.1.2012.
22:04
VOYO logo

Aktualni su prvaci prije ovog susreta upisali pet uzastopnih poraza, a prvi u nizu nanio im je Medveščak u zagrebačkoj Areni (6:3). Ipak, u petom međusobnom susretu ove sezone Salzburg je uspio doći do treće pobjede (sve je ostvario na domaćem ledu) i prekinuti negativan niz. Medvjedi su vodili u dva navrata. Prvo 1:0 u prvoj trećini nakon gola Ryana Kinasewicha i 2:1 u drugoj premijernim golom braniča Ivana Šijana što su Medvjedi proslavili vrlo emotivno.

S vodstvom 2:1 zagrebački je klub i ušao u posljednju dionicu igre, a ondje je izjednačenje prvacima donio Dominique Heinrich s igračem više već u trećoj minuti. Potpuni preokret Bikovi su napravili u 49. minuti nakon gola Roberta Earla, ali bod Medvjedima je spasio Matt Siddall pet minuta i 22 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sami produžetak nije trajao dugo budući da je pobjedu Salzburgu u prvoj akciji donio Douglas Lynch. Medveščak je tako zadržao drugo mjesto na ljestvici iza Linza, dok je Salzburg upisao prve bodove u nastavku sezone.

Liga za poredak od 1. do 6. mjesta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linz – Alba 5:4 Olimpija – Klagenfurt 3:1 Salzburg – Medveščak 4:3 (produžetak) Redoslijed: Linz 14, 2. Medveščak 8, 3. Alba Volan 6, 4. Olimpija 6, 5. RV Salzburg, 6. KAC Klagenfurt 3.

Liga za poredak od 7. do 11. mjesta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Graz – Jesenice 1:2 (penali) Vienna – Znojmo 4:6

Redoslijed: 1. Znojmo 8, Villach 7, 3. Graz 6, 4. Vienna 5, 5. Jesenice 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo