Detroit i Pittsburgh uspjeli preokrenuti zaostatke

Hokejaši Pittsburgh Penguinsa morali su se dobrano namučiti da 'slome' golmana Caroline Huricanesa Justina Petersa, koji je zaustavio 36 udaraca prije negoli je morao vaditi pak iz mreže.

28.12.2011.
13:44
VOYO logo

Carolina, pretposljednja momčad Istočne konferencije, imala je vodstvo od 1:0 na kraju prve trećine u gostima kod Pittsburgha. Golman Peters odolijevao je svim napadima Penguinsa sve do devete minute druge trećine kada je Neal zabio za izjednačenje.

Pittsburgh je furioznim početkom u posljednjoj dionici postigao dva gola u razmaku od 50 sekundi čime je slomio vrlo neugodnog gosta. Konačan rezultat bio je 4:2 za objektivno puno bolju momčad Penguinsa koja je uputili čak 34 udarca više prema golu od svojih suparnika (52-18). Detroit je također morao okretati utakmicu protiv St. Louis Bluesa na svom ledu. Nakon dvije trećine susreta gosti su imali vodstvo od 2:1 koje je najprije Datsjuk poništio sredinom treće dionice, a 56 sekundi kasnije Kronwall pretvorio u zaostatak, odnosno prednost Detroita. Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao i Detroit je upisao svoju 23 pobjedu sezone, dok je St. Louisu nanio 15 poraz. Spomenimo još da je četvrta momčad Istočne konferencije, Philadelphia Flyers, teško stradala kod tek 13. sastava Tampe Bay. Iako je nakon prve trećine bilo 1:1 utakmica je završila rezultatom 5:1 za domaćine. Steven Stamkos bio je dvostruki strijelac za Tampu, dok je golman Mathieu Garon obranio 31 udarac hokejaša Philadelphije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo