POTPUNO DRUGAČIJI OD DRUGIH / Dalmatinski prvoligaš ispada iz 1.HMNL. Tim povodom su snimili urnebesan video i pozvali na 'svečano triskanje igrača'

Image
Foto: Screenshot

U goste im u ovom kolu stiže prvoplasirana momčad lige, makarsko Novo Vrijeme, a tim povodom su snimili urnebesan video kojim su pozvali navijače da dođu na posljednju utakmicu na Gripama povodom ispadanja iz lige i pozvali su one najvjernije na 'svečano triskanje igrača'

24.3.2023.
16:43
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska malonogometna liga jedno je od najzanimljivijih i najosebujnijih sportskih natjecanja u Lijepoj našoj. Jedan od zabavnih faktora ove lige je i splitski prvoligaš Universitas koji sada, nakon pet godina, ispada iz 1.HMNL.

Ovaj studentski klub je poznat po dobroj šali, a i samu relegaciju u niži rang su u suradnji s popularnim Denom iz Gitak TV-a uspjeli okrenuti na šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U goste im u ovom kolu stiže prvoplasirana momčad lige, makarsko Novo Vrijeme, a tim povodom su snimili urnebesan video kojim su pozvali navijače da dođu na posljednju utakmicu na Gripama povodom ispadanja iz lige i pozvali su one najvjernije na 'svečano triskanje igrača'.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo