Boston Bruinsi slavili peti put zaredom

Boston Bruinsi, vodeća momčad Istočne konferencije u NHL ligi, ostvarili su petu uzastopnu pobjedu, svladavši kod kuće Montreal s 3:2.

20.12.2011.
12:38
VOYO logo

Nakon dva uzastopna poraza baš od Montreala krajem listopada, Boston je dobio 19 od sljedeće 22 utakmice. Canadiensi su, pak, u negativnoj seriji. Ovo im je bio treći uzastopni poraz, te deveti u zadnjih 12 utakmica.

Boston predvodi Istočnu konferenciju s 45 bodova. Bod manje ima Philadelphia, koja je izgubila kod Colorada s 3:2 nakon raspucavanja penala. Coloradu, koji je 11. na Zapadu, ovo je bila šesta uzastopna domaća pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo da je Avalanche dobio osam od devet utakmica ove sezone u kojima je odluka padala nakon osnovnog dijela, te svih šest u raspucavanju penala.

Dallas je na svom ledu vodio protiv Anaheima s 3:0. Gosti su se vratili i izjedbačili na 3:3, ali je Dallas ipak slavio s 5:3. Jedan pogodak za goste, svoj 648. u karijeri, postigao je 41-godišnji Finac Teemu Selänne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roberto Luongo upisao je 33 obrane za prvi shotout sezone u domaćoj pobjedi Vancouvera protiv Minnesote 4:0. Henrik Sedin zabio je gol uz dvije asistencije, dok je njegov brat blizanac Daniel dodao tri asistencije.

Vancouver je upisao treću uzastopnu pobjedu i 11. u zadnjih 14 utakmica. Minnesoti je ovo bio četvrti poraz zaredom. Prije toga je imala sedam uzastopnih pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston – Montreal 3:2 Toronto – Los Angeles 2:3 (penali) Dallas – Anaheim 5:3 Colorado – Philadelphia 3:2 (penali) Edmonton – Detroit 2:3 Vancouver – Minnesota 4:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo