POTRESNE VIJESTI / Bivši svjetski i europski prvak rastužio priznanjem: 'Za mene više nema spasa, doktori su mi rekli da je smrt blizu'

Image
Foto: Instagram

Nekadašnjem svjetskom prvaku iz 2003. godine dijagnosticiran je rak krvi 2017. godine

5.10.2022.
10:27
Instagram
VOYO logo

Bivši europski i svjetski prvak u skoku s motkom, Tim Lobinger, otkrio je da umire od vrlo agresivnog oblika raka i kako ne postoji mogućnost izlječenja. Lobinger se već pet godina bori s rakom krvi i nažalost bitku bi mogao izgubiti.

Nekadašnjem svjetskom prvaku iz 2003. godine dijagnosticiran je rak krvi 2017. godine, a godinu dana kasnije bolest je pobijedio, no samo nakratko jer se ona vratila 2020. godine. O svemu je progovorio za njemački Bild i njegove su izjave veoma potresne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rekli su mi da je smrt blizu'

"Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U veljači su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebali bismo se dogovoriti, pozabaviti se sa sahranom i organizirati sve. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor s djecom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše", izjavio je Lobinger za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni atletičar proveo je ove godine čak 150 dana u bolnici i tvrdi da to nije život. Nekada atletičar u top formi danas ima samo 66 kilograma što je na njegovu visinu od 193 centimetra jako malo.

"To nije pravi život. Život vrijedan življenja odvija se vani. Opet, uvijek postoje mali načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vrijedi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu provesti sa svojom obitelji", izjavio je Lobinger koji ima tek 50 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo