BARAKUDE SU PRIREDILE GRČKU TRAGEDIJU, TUCAK NAKON UTAKMICE IZJAVIO: / 'Kad ovo čekaš, život ti ne vrijedi jednu lipu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatsku su do pobjede protiv Grčke predvodili Maro Joković sa četiri, te Javier Garcia i Josip Vrlić sa po tri gola, dok je Marko Bijač sakupio 14 obrana

22.1.2020.
22:15
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u četvrtfinalu Europskog prvenstva, koje se od 12. do 24. siječnja održava u Budimpešti selekciju Grčke s 14:11 (6:3, 4:3, 3:3,1:2).

Hrvatski vaterpolisti nastavili su s nizom plasmana u polufinale na velikim natjecanjima svadavši u Budimpešti Grčku te će se u petak sa Španjolcima boriti za europsko finale. Presudila je odlična obrana Hrvatske s igračem manje, jer su Grci od čak 15 napada sa igračem više iskoristili samo šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Ivice Tucka su pobjedu praktički osigurala već u prvoj trećini, koju su Barakude dobili s 6:3. U 12. minuti bilo je 8:3, uz po tri gola odličnih Jokovića i Vrlića, te 9 obrana fenomenalnog Bijača. U poluvremenu je Hrvatska vodila s 10:6, a nakon treće četvrtine 13:9, da bi u zadnjom periodu Barakude znalački i smireno priveli utakmicu kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku su do pobjede protiv Grčke predvodili Maro Joković sa četiri, te Javier Garcia i Josip Vrlić sa po tri gola, dok je Marko Bijač sakupio 14 obrana. U grčkim redovima najefikasniji je bio Angelos Vlachopoulos s tri gola.

Image
BARAKUDE SU U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA: /

Bijač i Joković predvodili Hrvatsku protiv neugodne Grčke

Image
BARAKUDE SU U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA: /

Bijač i Joković predvodili Hrvatsku protiv neugodne Grčke

Tucak: 'Okrećemo se polufinalu'

Nakon utakmice oglasio se hrvatski izbornik Ivica Tucak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo sjajnu utakmicu, baš sam sretan, u fazi obrane smo odigrali fenomenalno, primili smo 4-5 slučajnih golova. Raznovrsni u igri, svaka čast dečkima na velikoj utakmici i ulasku u polufinale, mi smo tu uvijek godinama. Kad čekaš tu utakmicu, život ti ne vrijedi jednu lipu. Fantastična utakmica, okrećemo se prema polufinalu. Za Tokio nam treba zlato, sve je jasno. Čestitke momcima, rekao je Tucak nakon utakmice za HRT.

"Branili smo se fenomenalno i s igračem manje, u svakoj utakmici ima uspona i padova, a na prvenstvu izuzev onog pada protiv Crne Gore, sve je bilo odlično, rekao je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski vaterpolisti nastavili su s nizom plasmana u polufinale na velikim natjecanjima svladavši u Budimpešti Grčku te će se u petak sa Španjolcima boriti za europsko finale.

"Kad se pobjeđuje je uvijek lijepo, večeras analiza utakmice i priprema za Španjolsku. Sjajna reprezentacija nas čeka, teška utakmica, ali ja vjerujem da imamo snagu, mi smo ta reprezentacija koja je u vrhu, ići ćemo mi i do kraja", zaključio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo