VIDEO: / Pjevač Justin Bieber postaje hokejaš?

Klub iz 3. ranga natjecanja u Sjevernoj Americi ponudio je probni ugovor velikoj pop zvijezdi Justinu Bieberu.

13.9.2012.
21:25
VOYO logo

Ovo vjerojatno nitko na planeti nije očekivao, ali Bakersfield Condorsi, hokejaški klub iz ECHL-a ponudio je probni ugovor Justinu Bieberu. Da, ono kanadskom pjevaču, tekstopiscu, glumcu, skladatelju i sve što već 18-godišnji Justin nije.

Uglavnom, klub iz 3. ranga natjecanja u Sjevernoj Americi očito je željan promocije, te je pozvao Biebera u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svaki Kanađanin, tako i mlada pop zvijezda ima u taj sport u svojoj krvi. Još ranije su mu ispunili želju, te je odradio promotivni trening s omiljenom momčadi - Toronto Maple Leafsima. No, ovo je nešto sasvim drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se kanadski talent za hokej, a treba nam igrač s desnom palicom. Fantastično bi se uklopio s Deeom i Boydom u navali, teško bi ih netko dobio", komentirao je trener Condorsa Matt O’Dette i onda ipak u zaključku o Bieberu pokazao da je sve ovo samo PR potez: "Rijetko se viđa takva kombinacija vještine i snage."

Inače, Bakersfield Condorsi su klub iz kojeg su dolazili mnogi hokejaši u Medveščak. Danas su tu njihov bivši trener Marty Raymond, te igrači Liam Huculak i Adam Naglich, dok su prošle sezone u Zagrebu bili - Morency, Pokulok i Truhno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo