I PRIJE UZVRATA U ŠVEDSKOJ / Osječani se praktički oprostili od Europe

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Osijeka poraženi su u europskoj premijeri u Gradskom vrtu od švedskog Kalmara s 3:1 i tako se praktički oprostili od Europe i prije uzvrata u Švedskoj.

19.7.2012.
21:55
PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 2. pretkola Europske lige u Osijeku su nogometaši švedskog Kalmara svladali Osijek s 3:1 (1:1). Uzvrat je za sedam dana u Švedskoj.

Pred 2500 gledatelja na stadionu u Gradskom vrtu sudio je Jacobsson iz Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 Miličević (6), 1:1 Mendes (34), 1:2 Dauda (66), 1:3 Gutu (68)

Crveni karton: Lešković (63, Osijek)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSIJEK: Vargić - Vrgoč, Perošević, Lešković, Smoje - Kurtović, Ibriks, Jugović, Petrović (Mišić, 72)- Kvržić (Dugandžić, 77), Miličević (Aleksić, 66)

KALMAR: Berisha - Thorbjornsson (Gutu, 46), Đorđević, Arajuuri, Rydstrom - Skjelvik, Andersson, Dauda, Nouri - Mendes (Hallberg, 79), Diouf (Israelsson, 46)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Osijeka poraženi su u europskoj premijeri u Gradskom vrtu od švedskog Kalmara s 3:1 i tako se praktički oprostili od Europe i prije uzvrata u Švedskoj. Osječani su sjajno započeli utakmicu i poveli već u 6. minuti pogotkom Miličevića. U 14. minuti Ibriks je iz izgledne prilike pucao pored vrata, a kazna je stigla u 34. minuti kada je Mendes izjednačio. U 54. minuti Petrović je propustio stopostotnu priliku za Osijek, a potom se u 63. minuti dogodio prijelomni događaj utakmice jer je Lešković dobio crveni karton. Šveđani su hitro iskoristili igrača više i pogocima Daude (66) i Gutua (68) osigurali pobjedu i vjerojatni prolazak u 3. pretkolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo