POTUKAO SE I KRISTAN! / Opća makljaža hokejaša Medveščaka i KAC-a!

Image
Foto: PIXSELL

Austrijanci su uvjerljivom igrom stigli do velike 4-0 pobjede i vodstva u seriji. Međutim, utakmicu je obilježila masovna tučnjava hokejaša na ledu Doma sportova krajem druge dionice.

6.3.2012.
20:58
PIXSELL
VOYO logo

Ako je suditi po prvoj utakmici polufinalne serije EBEL lige čeka nas nekoliko vatrenih utakmica između Medveščaka i KAC Klagenfurta. Naime, Austrijanci su uvjerljivom igrom stigli do velike 4-0 pobjede i vodstva u seriji. Međutim, utakmicu je obilježila masovna tučnjava hokejaša na ledu Doma sportova krajem druge dionice.

Igrači su pobacali palice i kacige, šake su letjele na sve strane, a tenzije su bile tolike da su se čak i golmani Kristan i Chiodo potukli na sredini igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos na ledu inicirao je prekršaj FrankaBanhama kojim je gostujućem hokejašu razbio arkadu. Banham je dobio isključenje do kraja utakmice, a nakon što je izašao iz kućice za kažnjene igrače započeo je kaos.

Nakon šakačkog obračuna isključenje su dobili Trukhno, JoelPrpić, Kristan, Zanoški, Pokulok i Naglich kod Medveščaka, dok su kod KAC-a kažnjeni Chiodo, Ratz, Hager, Reichel i Hundertpfund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je do kraja druge trećine ostalo još nekoliko sekundi, suci su odlučili prekinuti susret, a vrijeme koje nije odigrano nadoknadilo se neposredno uoči zadnje dionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike