I TI MOŽEŠ NOSITI BAKLJU / Opasna Martina bira 'Junaka iz susjedstva'

Image
Foto: Pixsell

Među 8000 'običnih ljudi' koji će nositi olimpijski plamen u Velikoj Britaniji može biti i vaš školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja je po vašem mišljenju zaslužila titulu 'Junak iz susjedstva'.

28.10.2011.
15:12
Pixsell
VOYO logo

Jedan od službenih partnera Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine pruža priliku 'običnim ljudima' da budu među 8000 odabranih koji će ponijeti olimpijski plamen u Velikoj Britaniji.

Hrvatski građani imaju priliku postati "Junak iz susjedstva" u sklopu Samsungove gobalne akcije
Jedan od službenih partnera Olimpijskih igara u Londonu 2012. pruža priliku 'običnim ljudima' da budu među 8000 odabranih koji će ponijeti olimpijski plamen u Velikoj Britaniji.

Hrvatski građani imaju priliku postati "Junak iz susjedstva" u sklopu Samsungove globalne akcije "Olimpijski plamen", čiji je glavni ambasador David Beckham.

U Hrvatskoj je ta uloga pripala opasnoj hrvatskoj reprezentativki u taekwondou Martini Zubčić, osvajačici brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, koja će biti predsjednica žirija za odabir hrvatskog predstavnika.

To mora biti osoba koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha.

"Junak iz susjedstva" može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast.

Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba "Junak iz susjedstva", a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh ponijet će olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

"Izuzetno mi je drago što predsjedam ovim žirijem i što na taj način sudjelujem u natječaju koji pruža mogućnost svim neprepoznatim herojima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, da zablistaju u prijenosu plamena za Olimpijske igre London 2012.", izjavila je Martina Zubčić.

Svi oni koji smatraju da poznaju "Junaka iz susjedstva", mogu dati svoj prijedlog od 26. listopada do 2. studenog na stranici: https://www.samsung.com/hr/microsite/london2012/index.html.



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo