A TENZIJE SU NA VRHUNCU / Sve kamere bile su uperene u njega. Pogledajte što je Putin radio dok je Ukrajina izlazila na olimpijsku ceremoniju

Image
Foto: Profimedia

Putin je, bez obzira na stroge epidemiološke mjere koje vladaju u Kini, ceremoniju gledao bez maske

4.2.2022.
18:57
Profimedia
VOYO logo

U glavnom gradu Kine, Pekingu, u petak su svečano otvorene 24. Zimske olimpijske igre i trajat će sve do 20. veljače. Zanimljivo, na svečanoj ceremoniji nisu prisustvovali lideri zapadnih zemalja, već poglavari onih država koji su bliski Kini, poput recimo, Rusije i njezina predsjednika Vladimira Putina.

Putin je, bez obzira na stroge epidemiološke mjere koje vladaju u Kini, ceremoniju gledao bez maske, dok su svi ostali gledatelji i uzvanici, pa čak i kineski predsjednik Xi Jinping, nosili maske. Putin, koji je ovih dana u žiži zbivanja zbog usijanih tenzija između Rusije i Ukrajine, ceremoniju je pratio opušteno i smireno, a najzanimljiviji trenutak bio je onaj kada su se pojavili ukrajinski sportaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Putin je zaspao

U trenucima kada su na ceremoniju izašli Ukrajinci, kako se vidi na kameri, Putin se pravio da spava, ili je spavao. Putin je, dakle, ignorirao ukrajinske sportaše, iako je pred njihovu granicu parkirao više od 100 tisuća vojnika u punoj ratnoj spremi i zaslužan je za najveću krizu između istoka i zapada još od Hladnog rata.

Prizor Putina kako spava pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, vrijedi spomenuti kako se ruski sportaši i dalje ne smiju natjecati pod svojom zastavom i imenom, zbog onog skandala s dopingom, pa će se natjecati pod nazivom "Ruski olimpijski odbor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo