ŠTO GLEDATI U PETAK NA OLIMPIJSKIM IGRAMA / Od Hrvata nastupaju samo vaterpolisti, čeka ih dvoboj s protivnikom kojega su već jednom uvjerljivo porazili na Igrama

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Hrvatskim vaterpolistima nakon ispadanja u četvrfinalu slijedi razigravanje za plasman od petog do osmog mjesta

5.8.2021.
17:04
Profimedia
VOYO logo

Petnaestog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Tokiju održat će se natjecanja u 21 sportu, a hrvatski sportaši nastupit će samo u vaterpolu.

Image
ŠOK NA OLIMPIJSKIM IGRAMA /

Barakude potopljene u Tokiju, Hrvatska ostala bez medalje: Epska bitka završila porazom, Krisztian Manhercz nas je uništio

Hrvatski vaterpolisti ispali su u srijedu u četvrtfinalu OI od Mađarske i neće nastaviti niz osvajanja olimpijskih odličja nakon zlata u Londonu 2012. i srebra u Rio de Janeiru 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Barakudama sada im slijedi nastup u razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta, gdje ih u petak u 7 sati ujutro po hrvatskom vremenu očekuje dvoboj sa Crnom gorom.

'Igra od petog do osmog mjesta je ludost'

"Ne znam što pametno reći. U ovom trenutku je teško donositi bilo kakav sud, osim da nismo uspjeli, borili smo se, bila je Mađarska bolja i kvalitetnija, zasluženo je pobijedila. Treba sada podignuti glavu. Ono što je ludost svega ovoga sada je ta igra od petog do osmog mjesta, koja nema apsolutno nikakvog smisla. Moramo ostati tu, odigrati to kako znamo i umijemo. A vjerojatno nije, kako meni tako ni ikome ni do života, a kamoli do utakmice!" rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak za HRT nakon utakmice protiv Mađara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će biti druga utakmica Hrvatske i Crne gore u Tokiju. Već su odmjerili snage u 3. kolu u skupini, a tada su Barakude slavile s uvjerljivih 13:8 i osvojile važne bodove u borbi za plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo