HRVATI POGAĐALI ZA BAYERN / Olić i Pranjić potopili Bochum

Image

Hrvatski napadač postigao je treći i četvrti pogodak, dok je veznjak strijelac petog pogotka u 5:1 pobjedi Bavaraca u 16. kolu Bundeslige.

12.12.2009.
17:02
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci u dresu najtrofejnijeg njemačkog kluba Bayerna iz Muenchena, Ivica Olić i Danijel Pranjić, nastavili su s odličnim igrama i u 16. kolu njemačkog prvenstva. Olić je postigao dva, a Pranjić jedan pogodak u visokoj 5-1 pobjedi Bavaraca na gostovanju kod Bochuma.

Olić je bio strijelac za 3-0 i 4-0 u 43., odnosno 50. minuti, dok je Pranjić postigao pogodak za 5-0 u 56. minuti. Oliću su ovo bili četvrti i peti pogodak u Bundesligi ove jeseni, dok je Pranjić postigao svoj prvi gol za Bayern. Oba naša igrača odigrala su svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih 90 minuta odigrao je i Mladen Petrić u 4-0 pobjedi HSV-a na gostovanju kod Nuernberga, baš kao i Josip Šimunić za Hoffenheim koji je na svom terenu odigrao 1-1 protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Punu minutažu imao jei Ivica Banović za Freiburg koji je na svom terenu odigrao 0-0 protiv Stuttgarta kojega vodi naš trener Zvonimir Soldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke našeg Ivana Rakitića  je kao gost u Bremenu svladao Werder sa 2-0. Strijelci za Schalke bili su Kevin Kuranyi (47) i Jan Moravek (72). Upravo je Moravek u 71. minuti zamijenio Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo