NE MOGU MU OPROSTITI / Old Trafford izviždao Eduarda

Image

Brazilac je zbog simuliranja prekršaja za penal na nedavnoj utakmici protiv Celtica dobio porciju zvižduka u Manchesteru.

29.8.2009.
18:55
VOYO logo

MANCHESTER - U derbiju četvrtog kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Arsenal 2:1, a za gostujući sastav posljednjih 11 minuta odigrao je napadač hrvatske reprezentacije Eduardo da Silva.

Da Silva je na teren ušao umjesto Denilsona u 79. minuti, a Old Trafford ga je spremno dočekao masovnim zviždanjem. Britanski nogometni fanovi Eduardu očito ne mogu oprostiti simuliranje prekršaja za jedanaesterca u uzvratnoj utakmici četvrtog pretkola Lige prvaka između Arsenala i Celtica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsen Wenger se neposredno uoči ove utakmice povjerio novinarima te im rekao kako će "dobro razmisliti hoće li hrvatskog napadača uopće slati na teren". No, to je ipak na kraju učinio te je Brazilac "dobio svoju porciju navijačkog bijesa".

Inače, Arsenal je u ovoj utakmici "prosuo" vodstvo od 1:0 do kojeg je došao sjajnim pogotkom Andreja Aršavina u 40. minuti. "Crveni vragovi" su u drugom dijelu utakmice preokrenuli rezultat golovima Waynea Rooneya (59-11m) i Abou Diabyja (64-autogol) .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo