TO NITKO NIJE OČEKIVAO / Oklahoma stigla nadomak velikog finala

Image
Foto: PIXSELL

Kevin Durant je bio najučinkovitiji kod Thundera sa 27 pogodaka, dok je Russell Westbrook dodao 23, a James Harden 20 koševa u trećem porazu kojeg je Oklahoma City nanijela Spursima prvi put ove sezone.

5.6.2012.
10:37
PIXSELL
VOYO logo

OKLAHOMA - Oklahoma City Thunder došla je na jednu pobjedu od finala NBA nakon što je svladala San Antonio Spurse 108-103 u gostima sinoć i došla u vodstvo od 3-2 u seriji na četiri pobjede u završnici doigravanja Zapadne konferencije.

KevinDurant je bio najučinkovitiji kod Thundera sa 27 pogodaka, dok je RussellWestbrook dodao 23, a JamesHarden 20 koševa u trećem porazu kojeg je Oklahoma City nanijela Spursima prvi put ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je s dvije pobjede otvorio finale doigravanja, u sklopu niza od 20 pobjeda, ali se sada nalazi na rubu ispadanja nakon što je izgubio na domaćem terenu prvi put od 11. travnja.

Thunder je vodio nakon svake četvrtine, čak i 14 koševa u drugoj četvrtini prije nego su Spursi počeli igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kada se činilo da su izgubili utakmicu gubeći 13 koševa u zadnjoj četvrtini, San Antonio je zabio 11 koševa zaredom i došao na samo dva razlike prije nego je Westbrook prekinuo njihov niz.

Harden je tada konačno "dotukao" Spurse s tricom 28 sekundi prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta utakmica se igra u Oklahoma Cityju u srijedu.

Kod San Antonia ManuGinobili, koji je utakmicu počeo u prvoj petorki prvi put od ožujka, zabio je 34 koša uz sedam asistencija i šest skokova. TimDuncan je zabio 18 koševa uz 12 asistencija, a TonyParker 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da smo se dobro natjecali u prvom poluvremenu. Bio sam razočaran manjkom natjecateljskog duha u prvom poluvremenu. Inače se borimo tri četvrtine, a sinoć smo se borili samo dvije. Ako to ne shvatimo sve će biti gotovo u srijedu", kazao je trener Spursa GreggPopovich.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo