OGLASIO SE DJEČAK KOJEG JE FEDERER POGODIO LOPTICOM: / 'Bilo je ovo teških 14 godina, Rogere je li vrijeme za ispriku'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nakon ovog Đokovićevog incidenta odlučio se taj dječak oglasiti na društvenim mrežama

9.9.2020.
12:00
Screenshot
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Srbin NovakĐoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je po završetku gema lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Đoković je protiv Španjolca Pabla Carena Buste gubio s 5-6 u prvom setu kada je trostruki pobjednik US Opena izgubio živce nakon što je što je izgubio svoj servis. Đoković je udario lopticu svom snagom, a ona je pogodila linijsku sutkinju. Sutkinja je pala nakon što ju je loptica pogodila u vrat i pružena joj je medicinska pomoć. Đoković se odmah ispričao, ali mu je glavni sudac, prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira, dosudio diskvalifikaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković se nakon svega sutkinji još jednom javno ispričao preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čitava ova situacija ostavila je u meni osjećaj tuge i praznine... Hvala Bogu da se ona osjeća dobro. Izuzetno mi je žao što sam joj prouzročio toliki stres. Tako nenamjerno. Tako pogrešno”, poručio je.

Odmah nakon ovog incidenta mnogu su se sjetili kako je Švicarac RogerFederer prije 14 godina na australian Openu napucao sakupljača loptica, dječaka, lopticom u glavu, a za to nije dobio niti opomenu. Samo je rekao dječaku da mora biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon ovog Đokovićevog incidenta odlučio se taj dječak oglasiti na društvenim mrežama.

“Novak je pogodio linijsku sutkinju i diskvalificiran je s US Opena. Prije 14 godina Federer me pogodio i rekao mi da moram biti spreman te se nasmiješio. Bilo je to dugih 14 godina. Rogere, je li vrijeme za ispriku”, poručio je Heath Jamieson, koji je u međuvremenu postao uspješan poduzetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo