PREOKRENUO STVARI / Odustao od nogometa da bi postao navijačica

Logan Gihring po mnogočemu je drugačiji od svojih vršnjaka. Dok oni sanjaju o profesionalnoj karijeri u NFL-u, Logan razmišlja samo o jednom - kako postati što boljom navijačicom.

29.9.2011.
11:47
VOYO logo

Mnogi će se složiti kako je općepoznato da većina američkih dječaka ponajviše priželjkuje karijeru igrača američkog nogometa u NFL ligi. Ipak, jedan mladić potvrđuje kako nije uvijek baš tako.

Logan Gihring odrekao se igračke karijere kako bi mogao, zajedno sa službenim navijačicama kluba, bodriti svoju momčad na svim natjecanjima. Iako još uvijek pomalo iskače od ostalih cheerleadersica, u ulozi animatora odlično se snašao.

"Prvo je počeo trenirati, ali je ubrzo shvatio da to nije za njega. Vidio je navijačice i to ga je počelo zanimati jer mu se činilo prilično zabavno. Otišao je na nekoliko treninga i jednostavno se u tome našao, a sada naprosto uživa," ispričala je Loganova majka Debbie Bresse, koja je uistinu ponosna na svog sina.

I sam Logan priznaje kako je imao posebne motive za pridruživanje navijačicama - po cijele dane je okružen lijepim djevojkama. To bi zasigurno godilo svakom muškarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo