Mamić obavio razgovor / Odšteta za Sammira pet milijuna eura?

Image
Foto: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL

'Sammir je tražio nekoliko dana pauze, da razmotri sve ponuđene opcije i vidi kako će i gdje nastaviti. Razgovarat ćemo za dva-tri dana', dodao je Mamić iako je naizglednija opcija da će nogometaš otići natrag u Brazil.

13.11.2013.
12:10
Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić potvrdio je kako je razgovarao sa Sammirom koji je jučer popodne stigao u klub.

"Istina je, razgovarao sam sa Sammirom, no ništa se nije promijenilo. On je za mene ‘la-pa-pa’", rekao je izvršni dopredsjednik Dinama za razgovor koji je trajao najviše deset minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako želi ostati u Zagrebu i trenirati, omogućit ćemo mu trenera. Što se tiče njegova statusa, tu nismo napravili nikakav pomak. Čekamo prijelazni rok pa ćemo vidjeti. Ako dođe neka ponuda, može slobodno otići. To je dokaz koliko nas on interesira i zanima", rekao je Mamić.

Odluči li Brazilac napustiti Maksimir prije ljeta, novi poslodavac će morati Dinamu dati pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako donese neku dobru ponudu u klub, super za sve", objasnio je Mamić koji je ljut jer je ovaj nekoliko puta odbio potpisati ugovor te je odšteta koju klub zahtijeva samo inat prema Sammiru.

"Sammir je tražio nekoliko dana pauze, da razmotri sve ponuđene opcije i vidi kako će i gdje nastaviti. Razgovarat ćemo za dva-tri dana", dodao je Mamić iako je naizglednija opcija da će nogometaš otići natrag u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nek ode u Brazil i neka pokuša pronaći novi angažman. Nije još definirano u kojim ćemo se okolnostima razići", nadodao se izvršni dopredsjednik i kratko zaključio:

"Je li mi žao što odlazi iz Dinama? Nije! Ni najmanje", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo