SP u rukometu /

Odlični Brazilci svladali i Rusiju i mogli bi u drugom krugu igrati protiv Hrvatske

Image
Foto: AP Images

Bilo je tu udaraca pored i iznad gola, a u prvih 15-ak minuta susreta i Almeida je upisao pet obrana

15.1.2019.
17:06
AP Images
VOYO logo

Susret između Rusije i Brazila jedan je od najvažnijih za ove dvije vrste, a što se raspleta skupine tiče. Brazilu je trebala pobjeda kako bi u zadnjem kolu sam odlučivao o svojoj sudbini i prolasku u drugu fazu natjecanja, a Rusija je trebala pobjedu s kojom bi već sada osigurala prolaz, a ne bi imala ništa protiv niti boda iako bi onda morala računati u posljednjem kolu.

Vidno istrošena, a i općenito ne prebrza ruska vrsta od samoga je starta imala problema s divljom i neorganiziranom igrom Brazila. Dok su brazilski rukometaši u prvom poluvremenu iskoristili sve svoje kontranapade, a i na vratima ih je dočekao neraspoloženi Kirejev, izabranici Eduarda Kokšarova i drugu su utakmicu za redom pokazali sav repertoar promašaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu udaraca pored i iznad gola, ponovno su se gađale i vratnice, a u prvih 15-ak minuta susreta i Almeida je upisao pet obrana, stoga ne čudi što je Rusija prvi period završila s 48 posto uspješnosti šuta. Jedan takav promašaj, Dibirova s linije sedam metara, gurnuo je Brazil još jednom u priliku da ode na tri razlike, a ona je do odlaska na odmor narasla na 15:10.

Pročitajte više na Sportnetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo