BEZ PROMJENA NA TABLICI /

Posljednja utakmica šestog kola HNL-a bez pobjednika: Šibenik i Varaždin remizirali

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik je time odigrao prvi remi ove sezone, a Varaždin treći

15.9.2024.
22:13
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Na samom kraju šestog kola HNL-a nije bilo pobjednika, nogometaši Šibenika i Varaždina su na Šubićevcu odigrali utakmicu bez pogodaka.

Image
'ZASLUŽILI SMO OVO' /

Coppitelli nakon prve pobjede Osijeka: 'Bili smo pod pritiskom'

Image
'ZASLUŽILI SMO OVO' /

Coppitelli nakon prve pobjede Osijeka: 'Bili smo pod pritiskom'

Šibenik je time odigrao prvi remi ove sezone, a Varaždin treći. Obje su momčadi ostali na svojim pozicijama i susjedi na ljestvici, Šibenik je četvrti, a Varaždin peti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše zanimljivog nogometa u Šibeniku. Igralo se prilično ravnopravno, ali bez pravih prilika. Nešto napadački aktivniji su bili gosti iz Varaždina koji su i stvorili najbolju priliku u 25. minuti.

Ove sezone inače razigrani Šego je pronašao Dabru, ali napadač Varaždina nije dobro reagirao u završnici čime je propala velika šansa za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je prvih 45 minuta odigrao ispod razine većeg dijela utakmica ove sezone. Uglavnom je pokušavao prijetiti iz prekida i nije pronašao način kako otključati gostujuću obranu.

U nastavku se promijenila slika na travnjaku. Šibenčani su od samog starta drugog dijela zaigrali življe i energičnije pa su se počela događati uzbuđenja u gostujućem šesnaestercu. Odličnu priliku Šibenik je imao u 60. minuti nakon pogreške gostujućeg igrača Baa. Božić je došao do lopte, prebacio je suparničkog vratara Zeleniku, ali nije bio precizan.

U 76. minuti je dalekometni udarac isprobao Santini, ali neprecizno, dok je Varaždin po prvi put u nastavku ozbiljnije zaprijetio tek u 81. minuti. Belcar je bio sasvim blizu pogotka, ali su Đaković i okvir vrata zajedničkim snagama spriječili vodstvo Varaždina.

Novih većih uzbuđenja u samoj završnici nije bilo pa je svakoj momčadi pripao po jedan bod za kraj ovog kola u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike