OZLJEDIO SE BADELJ / Odlična najava za Srbiju: Olić zabio za Wolfsburg

Image
Foto: PIXSELL

Olić je odigrao svih 90 minuta za 'vukove', dok je Ivan Perišić bio na terenu do 74. minute. Ovom pobjedom Wolfsburg je stigao na osmo mjesto sa šest bodova.

31.8.2013.
17:50
PIXSELL
VOYO logo

BERLIN - Napadač hrvatske nogometne reprezentacije IvicaOlić bio je strijelac za Wolfsburg koji je u 4. kolu njemačkog prvenstva na svom terenu svladao Herthu iz Berlina sa 2-0 (2-0).

Olić je postigao prvi pogodak na utakmici u 42. minuti kada je najbrže reagirao na ubacivanje Nalda. Konačnih 2-0 postavio je Diego iz 11-erca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je odigrao svih 90 minuta za "vukove", dok je IvanPerišić bio na terenu do 74. minute. Ovom pobjedom Wolfsburg je stigao na osmo mjesto sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MilanBadelj zbog ozljede je šepajući napustio teren već u 30. minuti susreta u kojemu je njegov Hamburger SV kao domaćin svladao Eintracht iz Braunschweiga sa 4-0 (2-0). HSV je vrlo rano poveo sa 2-0 golovima Van der Vaarta (7) i Zoue (17), a u samoj završnici dva puta se u strijelce još upisao Calhanoglu (80, 90+1). Prvom ovosezonskom pbojedom HSV je stigao na 12. mjesto s četiri boda.

Na vrhu je trenutačno Bayern iz Muenchena, koji je još u utorak na gostovanju kod Freiburga odigrao 1-1, sa sedam bodova, bod manje imaju Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Hannover 96 i Mainz s tim da Borussia i Bayer imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo