NEMA KRIZE U REALU / Odlazi Heinze, dolazi Granero

Image

Iako je klubu prioritet prodaja igrača, to ne vrijedi uslučaju Alonsa i Riberyja koje se želi angažirati do okončanja prijelaznog roka.

23.7.2009.
14:48
VOYO logo

Real Madrid i Olympique iz Marseillea postigli su dogovor o prelasku argentinskog braniča Gabriela Heinzea, ali igrač još nije odlučio želi li Španjolsku zamijeniti Francuskom, piše u četvrtak dnevnik "Marca".

Heinze je jedan od prioriteta u obrani novog trenera OM-a Didiera Deschampsa, ali je Argentinac, koji je iz PSG-a prešao u Manchester United, planirao ostati i ovu sezonu u Madridu. Drugi veći problem za viceprvaka Francuske je cijena. Heinze od Reala dobija godišnje 4,2 milijuna eura, što je previše za OM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, koji je ovo ljeto doveo dosta skupih pojačanja (Kaka, Cristiano Ronaldo, Albiol, Benzema), a slabo prodavao (Saviola, Javi Garcia) prioritetom je proglasio odlazak nekih igrača prije početka sezone 29. kolovoza.

Unatoč tome sportski direktor Reala Miguel "Pardeza rekao je da klub do 31. kolovoza (kraj prijelaznog roka) ne odustaje od dovođenja pojačanja, prije svih  Xabija Alonsa i Francka Riberija koje njihovi klubovi, Liverpool i Bayern, ne žele prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno španjolski mediji javljaju da je igrač Getafea Esteban Granero spreman za povratak u Real Madrid.

Novinska agencija Efe je u četvrtka javila da je Real, koji je prodao 22-godišnjeg Granera Getafeu 2007., spreman platiti četiri milijuna eura za njegov povratak na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granero, koji je zabio 13 golova u 78 utakmica, bit će šesto pojačanje ovo ljeto za "kraljevski klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo