ODLIČNE VIJESTI ZA VOZAČE / Odlazak iz stanice za tehnički pregled napokon postaje jeftiniji!

Policije autosiguranja za slučaj nesreće postaju jeftinije. Tako će nakon pet mjeseci od ulaska u Europsku uniju hrvatski građani početi osjećati prve koristi od članstva. Kao i u drugim članicima među prvima tržište autoosiguranja je prvo na redu.

3.12.2013.
18:48
VOYO logo

Tržište se otvara - cijene padaju. Autoosiguranje ulaskom u Uniju postaje sve jeftinije. Cijena prosječne police autoosiguranja do sada je iznosila oko 1500 kuna. No neki osiguravatelji sada nude od 350 kuna pa čak do 500 kuna niže pakete. Vozači za sada reagiraju operezno.

Ulaskom u Uniju HANFA osiguravateljima više ne daje odobrenje za cijene. No prva tvrtka koja je ponudila značajno nižu cijenu ipak se našla na meti domaćih regulatora. Promidžbu koja nudi samo postotak niže cijene HANFA je ocjenila kao nejasnu i tražila da se promjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"...utvrđeno je da je društvo otklonilo nezakonitosti i nepravilnosti čije je otklanjanje  naloženo, no naglašavamo kako se ta rješenja nisu odnosila na Zelenu kartu, već na promidžbene aktivnosti društva", stoji u priopćenju HANFA-e.

Udruženje ostalih osiguravatelja pak istoj je tvrtki na jedan mjesec onemogućilo izdavanje Zelenih karti. Ipak i ostali sada kreću sa drastično nižim cijenama. Najbolje ponude ići će prema vozačima starim između 30 i 70 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niže cijene određivat će se na individulanoj razini. Prema starosti vozača, snazi automobila te mjestu prebivališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo