ODE LI IZ REALA ZIDANEA VEĆ ČEKA NOVI POSAO: / 'On će me sigurno naslijediti, prije ili kasnije'

Image
Foto: AFP

Mnogi ga vide na tom mjestu u budućnosti

20.12.2019.
9:03
AFP
VOYO logo

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps uvjeren je da će njegov nekadašnji suigrač ZinedineZidane sjesti na klupu svjetskih prvaka prije ili kansije. Čovjek koji je donio Francuzima naslov u Rusiji svjestan je njegova vladavina neće trajati zauvijek.

"Idući izbornik mogao bi biti Zizou. Prije ili kasnije, to će biti on", rekao je Deschamps za Le Monde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

France's coach Didier Deschamps (2nd R), France's assistant coach Guy Stephan (2nd L) and members of staff hold the trophy as they celebrate during the trophy ceremony after winning the Russia 2018 World Cup final football match between France and Croatia at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 15, 2018., Image: 377931463, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Benzemi vrata zatvorena

Legendarni nogometaš Marseillea i Juventusa, koji je nedavno potpisao ugovor do 2022., trenutačno je usredotočen na posao koji je pred njim, a to je Europsko prvenstvo.

Ovim putem upitan je i o Karimu Benzemi. Napadač Reala našao se u nemilosti Saveza i izbornika nakon seksa skandala, odnosno umiješanosti u ucjenu suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene sa seksi snimkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To za mene više nije tema", završio je i tako još jednom poručio da je jednom od najboljih napadača na svijetu vrata reprezentacije zatvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo