OKUPIO SE KOSTUR 'VATRENIH' / 'Od Italije nikad nismo izgubili, a nadam se da nećemo ni sada'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'To je velika utakmica ovih kvalifikacija. Balotelli nam prije dvije godine na EURU nije zabio gol, ali je bio stalno opasan pa ga treba dobro paziti ako će igrati', upozorava Vedran Ćorluka.

11.11.2014.
12:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dok je "B momčad" u Londonu, u Zagrebu se okupio glavni dio reprezentacije koji će u nedjelju protiv Italije iznijeti najveći dio posla. Među prvima je stigao VedranĆorluka.

"Najvažnije je ne izgubiti. Protiv njih još nikada nismo pa iako za sve postoji prvi put, nadam se da to neće biti sada. To je velika utakmica ovih kvalifikacija. Balotelli nam prije dvije godine na EURU nije zabio gol, ali je bio stalno opasan pa ga treba dobro paziti ako će igrati", upozorava branič moskovskog Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren s Balotellijem igra u Liverpoolu pa je za svog suigrača rekao:

"Možda sada nije u formi, ali je odličan igrac i treba paziti na njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoju formu u Liverpoolu i kritike koje stižu kaže da o tome ne razmišlja, nego samo o svom zdravlju i dok je zdrav da će biti dobro.

Svi koji su došli u Zagreb su pomalo tužni što nisu u Londonu jer se ne igra svaki put protiv Argentine. Rekao je to i kapetan Srna i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prioriteti moraju postojati jer Argentinci su samo prijateljska utakmica, a Talijani kvalifikacijska. Možda najvažnija, ali ne i odlučujuća".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo