GOLUŽA ZADOVOLJAN / 'Od Buntića sam i očekivao ovakvu reakciju'

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Moram čestitati svojim momcima na velikoj borbi i navijačima koji nas dolaze bodriti u sve većem broju. Važnost utakmice je donijela svoje, bilo je i nervoze, ali s velikim zalaganjem i htijenjem došli smo do pobjede', izjavio je izbornik Slavko Goluža.

17.1.2014.
20:25
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 3. kola skupine D na Europskom prvenstvu u Danskoj ostvarila i treću pobjedu.

U Brondby Areni Hrvatska je svladala Švedsku sa 25-24 (10-9), te će tako u drugi krug prenijeti maksimalna četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram čestitati svojim momcima na velikoj borbi i navijačima koji nas dolaze bodriti u sve većem broju. Važnost utakmice je donijela svoje, bilo je i nervoze, ali s velikim zalaganjem i htijenjem došli smo do pobjede. Morali smo imati bolji protok lopte, zato sam u drugom poluvremenu uveo Buntića i to se pokazalo dobrim potezom. Ja sam od njega i očekivao ovakvu reakciju. Obrana je bila izvrsna, igrali smo sa srcem, ali i s glavom", rekao je izbornik SlavkoGoluža.

"Švedska je odlična ekipa s odličnim golmanom, ali i mi smo pokazali da imamo odličnu obranu s Mirkom na čelu i to se pokazalo ključnim. Jako je bilo važno da prenesemo četiri boda u drugi krug. To je bio naš prvi cilj, drugi je polufinale", izjavio je strijelac šest pogodaka DomagojDuvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo