Očajni Partizan ipak u trećem kolu

Bez golova u Humskoj, crno-beli 35 minuta igrali sa igračem manje

24.7.2013.
22:49
VOYO logo

Na stadionu u Humskoj oko 15.000 navijača prisustvovalo je očajnoj igri Partizana i srećnom prolazu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nakon dvomeča protiv jermenskog Širaka.

Prvo poluvreme proteklo je u slaboj igri na obe strane, a obe ekipe imale su po dve odlične prilike u drugoj polovini poluvremena. Kada je sudija poslao igrače u svlačionicu navijači su ispratili svoje ljubimce zvižducima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Partizana Vuk Rašović odlučio je da napravi dve izmene, pa su u svlačionici ostali Miloš Ostojić i Filip Malbašić, a njihova mesta će zauzeti Vojislav Stanković i Nemanja Kojić.

Neverovatnu nesmotren potez napravio je Vladimir Volkov prilikom izvođenja kornera, jer je udario Fofanu u lice i zbog toga zaradio direktan crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je sa desetoricom morao da odigra više od pola sata

Otkako su ostali sa igračem manje, fudbaleri Partizana nisu previše napadali, već su se opredelili na čuvanje svog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa druge strane Širak je sporadično umeo da pripreti, ali opasnosti je uspešno otklanjao Ivan Ivanov, stub Partizanove odbrane.

Sreća i sudija Anastasiju pogledali su Partizan 10 minuta pre kraja meča - Fofana je krenuo u solo prodor između Jojića i Ivanova, ušao u kazneni prostor, a mladi Ivković ga zaustavio rukom, koju je odmah sklonio, očito dovoljno da glavni arbitar sa Kipra ne pokaže na belu tačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi udarac igrača Širaka ka golu Partizana bio je dovoljan za novu erupciju nezadovoljstva na tribina stadiona u Humskoj - navijači su povicima "Uprava napolje" rekli šta misle o razvoju situacije na terenu, a skandiranja prekidaju novi napadi gostiju, kada kreću zvižduci.

Ipak, do kraja utakmice nije bilo golova, pa će crno-beli imati đansu da u trećem kolu pokažu da li imaju kvalitet za nastup na evropskoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike