OBJAVLJENA SNIMKA MODRIĆEVOG NASTUPA PROTIV BRAZILA: / Jedna akcija posebno oduševila Jeličića: 'Zato je najbolji'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Veznjak Reala priključio se Vatrenima tri dana prije utakmice.

4.6.2018.
11:40
Screenshot
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je 58 minuta utakmice s Brazilom na Anfieldu. Bilo je to sasvim dovoljno da pokaže zašto se smatra jednim od najboljih veznih igrača proteklih godina. Iako se reprezentaciji priključio tri dana prije susreta zbog odmora nakon finala Lige prvaka izbornik Zlatko Dalić odlučio ga je staviti u početnu postavu.

Zauzeo je on svoje mjesto u momčadi te je u svom stilu dirigirao igrom. U jednom akciji u prvom dijelu posebno je pokazao zašto je on ključni igrač ne samo reprezentacije nego i Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog toga je on najbolji tranzicijski igrač. Dakle, vrlo hladno primanje i pravi moment odigravanja duge lopte da bi nakon toga Rebić ostao s Danilom jedan na jedan", prokomentirao je stručni komentator HRT-a Joško Jeličić akciju iz 29. minute susreta (Video 2:55).

Odlično prvo poluvrijeme

"Smatram da smo u prvom poluvremenu odigrali uistinu dobro, bili smo ravnopravni s Brazilom, ponekad i bolji. Osim toga, prvi je dio bio vrlo natjecateljski, vrlo čvrst, nije djelovalo kao da je u pitanju prijateljski susret. Prvim dijelom susreta s Brazilom možemo biti zadovoljni, uz igranje presinga stvorili smo i šanse za pogodak, a s drugim nešto manje. Imamo još dva tjedna za pripremu prve utakmice u Rusiji, stignemo popraviti nedostatke, pogotovo one iz nastavka", rekao je, inače, Modrić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo