BEZ ŽALBE NA PRESUDU / Obezglavljeni Bayern: Hoeness podnio ostavku!

Image
Foto: AP

Predsjednik minhenskog Bayerna Uli Hoeness, koji je u četvrtak osuđen na tri i pol godine zatvora zbog porezne prijevare, u petak je objavio kako podnosi ostavku na tu dužnost u njemačkom prvoligašu.

14.3.2014.
11:40
AP
VOYO logo

MUENCHEN - Predsjednik minhenskog Bayerna UliHoeness, koji je u četvrtak osuđen na tri i pol godine zatvora zbog porezne prijevare, u petak je objavio kako podnosi ostavku na tu dužnost u njemačkom prvoligašu.

Hoeness je također izjavio i da se neće žaliti na kaznu te da prihvaća zatvorsku kaznu. Njemu je sud jučer izrekao kaznu zatvora zbog utaje više od 28 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon razgovora s obitelji, odlučio sam prihvatiti odluku suda vezano za moju poreznu situaciju. Također sam tražio od odvjetnika da ne ulažu žalbu", kazao je Hoeness.

"To je u skladu s mojom idejom o pristojnosti, s osobnom odgovornošću. Ta porezna utaja, to je životna greška. Izvlačim posljedice iz te pogreške", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim toga, podnosim ostavku na dužnost predsjednika Bayerna i u nadzornom odboru. Želim poštedjeti klub bilo kakvih predrasuda", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo