SPEKTAKL NA STAMFORD BRIDGEU /

Nova čudesna utakmica u režiji Chelseaja i Uniteda

Image
Foto: AP

Nakon kontroverzne nedjeljne utakmice, u srijedu su se ponovno na Stamford Bridgeu susreli Chelsea i Manchester United - i nisu razočarali.

1.11.2012.
8:45
AP
VOYO logo

Ovoga puta ljuti rivali su igrali u sklopu Capital One Cupa, a dvoboj su opet obilježili brojni preokreti i uzbudljiva završnica. Zanimljivo, londonski klub čak je tri puta bio u zaostatku, no smogli su snage osvetiti se Crvenim vragovima za nedjeljni poraz.

Poveli su gosti preko iskusnog Giggsa u 22. minuti, no ubrzo je Luiz izjednačio iz jedanaesterca. Međutim, Chelsea na odmor ipak odlazi s golom minusa. Dvije minute prije poluvremena Hernandez pogađa mrežu Cecha za novo vodstvo Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poravnao je početkom nastavka Cahill, da bi u 59. minuti Nani po treći put gostima donio prednost. I kada se činilo kako će igrači Sir AlexaFergusona odnijeti pobjedu - novi penal za Chelsea. Belgijski čarobnjak EdenHazard smireno pogađa gol za 3:3 i produžetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatnih 30 minuta bolje je iskoristio domaći sastav. Sturridge i Ramires osigurali su visoku prednost pa je Giggs u 120. minuti iz penala samo smanjio zaostatak pogodivši za konačnih 5:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo