Novi hrvatski adut / Nova boksačka uzbuđenja na RTL-u: Splitski Muhammad Ali brani teškašku titulu

Ove subote pratite nova boksačka uzbuđenja samo na RTL-u: mladi Petar Milas ulazi u ring s Talijanom Francescom Pianetom

13.6.2018.
19:44
VOYO logo


22-godišnji Splićanin Petar Milas novo je ime u svijetu boksa, a bolje ga možete upoznati ove subote samo na RTL-u. Milas je prije tri mjeseca postao novi prvak u teškoj kategoriji IBO-a, a u subotu će u Münchenu braniti titulu protiv izazivača Talijana Francesca Pianete. Naša ekipa posjetila ga je na pripremama za meč.

Petar Milas novi je adut hrvatskog boksa. 22-godišnji Splićanin porazio je iskusnog Amerikanca Kevina Johnsona koji je bio izazivač i velikom Vladimiru Kličku i postao novi prvak teške kategorije po IBO-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo veliko iskustvo za mene. Dobro sam prošao i iz toga sam izvadio najbolje", kazao nam je Milas.

Novi okršaj Petra čeka ove subote uz izravan prijenos na RTL-u protiv izazivača Talijana Francesca Pianete koji ima 35 pobjeda od čega više od pola nokautom. No, Petar se ne boji nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je bio dobar, ali čini mi se da je od tada dosta stagnirao, tako da to neće biti problem", tvrdi.

Svoj naslov Petar je posvetio drugoj najvećoj ljubavi - Hajduku. Petrov trener Ivan Duvančić usporedio ga je sa velikim Muhammadom Alijem i to kaže ne bez razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju neke sličnosti. Dosta se dobro kreće, poput Alija, i stvarno jako snažno udara iz jednog i drugog guarda, poput Georgea Foremana", ističe njegov trener Ivan Duvančić.

Pripreme za veliki okršaj protiv Pianete su pri kraju. Ove subote pratite nova boksačka uzbuđenja samo na RTL-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo