veliko slavlje / Nogometaši dočekani kao heroji

Image
Foto: esporte.uol.com.br

Jedan od najpopularnijih brazilskih klubova u Japanu je u finalu klupskog SP-a pobijedio Chelsea 1:0 osvojivši drugu titulu najbolje momčadi svijeta nakon 2000.

18.12.2012.
20:15
esporte.uol.com.br
VOYO logo

Više tisuća navijača okupilo se na glavnom trgu u Sao Paulu kako bi pozdravili nove klupske svjetske prvake nogometaše Corinthiansa koji su se danas vratili iz Japana.

Jedan od najpopularnijih brazilskih klubova u Japanu je u finalu klupskog SP-a pobijedio Chelsea 1:0 osvojivši drugu titulu najbolje momčadi svijeta nakon 2000. Nogometaši Corinthiansa prošli su središtem grada u otvorenom autobusu, a na središnjem trgu dočekao ih je gradonačelnik Sao Paula Gilberto Kassab.

"Hvala navijačima na svečanom dočeku. Osjećaji, strast i podrška koju su nam podarili ovi divni navijači su zaista neprocjenjivi," kazao je branič Corinthiansa Fabio Santos.

Prilikom odlaska u Japan više od 15.000 navijača Corinthiansa blokiralo je zrakoplovnu luku Sao Paulo Guarulhos kako bi ispratili svoje ljubimce, a čak 20.000 navijača je otputovalo u Japan na finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo