POTPIRIO VATRU: / Zvone Boban uzburkao duhove u Srbiji svojom navodnom izjavom

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban uzburkao je duhove u Srbiji zbog navodne izjave koju je prenio albanski portal telegrafi.com, u kojoj je kazao:

16.10.2015.
9:50
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

"To što su se Albanija i Hrvatska kvalificirali na EURO za Srbe je kao da ih ponovno bombardiraju. Nadam se kako će Albanija i Hrvatska otići što dalje u Francuskoj. Iako sam Hrvat, drago mi je što je Albanija eliminirala momčad kao što je Srbija ", navodno je izjavio Boban za talijanski radio RTL 102.5, a njegova izjava odjeknula je u Srbiji i u pojedinim srpskim medijima. Pa tako srpski tabloid Kurir piše:

Image

Kurir: 'Oduvijek se volio miješati u politiku'

"Boban se oduvijek volio miješati u politiku, a ovaj 47-godišnjak niti sada nema mira. Boban je ostao upamćen po napadu na policajca na stadionu Maksimir u Zagrebu 13. svibnja 1990. godine tokom nereda uoči utakmice između Dinama i Crvene zvezde, koja nije ni odigrana", piše Kurir, a srpske Sportske.net dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske.net: 'Boban je riješio da dodatno stane na muku Srbima'

"Pojedini albanski mediji prenijeli su izjavu nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske i nogometaša Milana Zvonimira Bobana, koji je izgleda riješio da dodatno stane nama na muku. Komentirajući povijesni plasman Albanije na EURO, Boban je iz nepoznatog razloga pokušao sve gledati iz ugla Srbije, pa je navodno poručio kako je plasman Albanije, ali i Hrvatske, za Srbe veliki udarac".

Telegraf: 'Čovjek koji je sudjelovao u neredima prokomentirao je povijesni plasman Albanije'

Srpski Telegraf, pak, donosi Bobanovu izjavu na prilično senzacionalistički način u tekstu pod azivom: "Hrvat pali vatru: Boban šokirao izjavom o Albaniji i Srbiji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek koji je u neredima na “Maksimiru” prilikom prekinute utakmice između Dinama i Crvene zvezde 1990. godine napao policajca u pokušaju da zaštiti navijače, prokomentirao je povijesni plasman Albanije na veliko natjecanje".

Image
STRASNO PRIZNANJE: /

'Pucao bih u Bobana i vjerojatno bih ga ubio!'

Image
STRASNO PRIZNANJE: /

'Pucao bih u Bobana i vjerojatno bih ga ubio!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo