DUGO SU NA OVO ČEKALI / Zvijezde Milana ne skrivaju oduševljenje nakon pobjede nad Dinamom: 'Je li nam bilo jednostavno? Da i ne...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Milan je zahvaljujući pobjedi nad Dinamom preuzeo vrh skupine E Lige prvaka

14.9.2022.
21:34
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Milana svladali su pred svojim navijačima Dinamo 3-1 (1-0) u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka čime je talijanski prvak zasjeo na prvo mjesto ljestvice.

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Image
JAO /

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred stadionom Milana. Hospitaliziran je

Talijanski prvak je vodio 2-0 golovima Oliviera Girouda iz jedanaesterca u 45. te Alexisa Saelemaekersa u 47. minuti. Nakon sjajne akcije s Petkovićem na 1-2 je smanjio Mislav Oršić u 56. minuti, ali je Tommaso Pobega u 77. vratio Milan na dva razlike (3-1) i postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ovu pobjedu Milan je preuzeo prvo mjesto na ljestvici s četiri boda. Dinamo ima tri, a uz utakmicu manje RB Salzburg je treći s jednim bodom, dok je Chelsea na nuli.

Ovo je Rossonerima bila prva pobjeda nakon duo vremena u Ligi prvaka. Rossoneri, naime, su u prvoj utakmici odigrali neodlučeno sa Salzburgom, a prije ove sezone se nisu kvalificirali u LP čak sedam sezona zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno nam ovo znači, dugo nismo pobijedili u Ligi prvaka kod kuće. Bilo je jako važno uzeti sva tri boda za momčad i za naše samopouzdanje", rekao je nakon susreta desni bek Milana Davide Calabria za Sky Sports, a napadač Olivier Giroud je poručio:

"Je li bilo jednostavno? Da i ne. Nismo bili smireni nakon njihovog gola, ali htjeli smo dobiti ovu utakmicu našim stilom. Mogli smo zabiti i više golova da smo bili precizniji kod završnog dodavanja. Jako smo sretni, nije bila laka utakmica, ali dobri smo bili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo