ZVIJEZDA PROŽIVLJAVA PAKAO: / 'Je*ena pi*ko, želimo ti smrt i bolest tvojoj djeci'

Image
Foto: AFP
30.6.2015.
10:42
AFP
VOYO logo

Sam transfer težak je 11 milijuna funti, a legenda Chelsea i jedan od najboljih svjetskih vratara posljednjeg desetljeća tjedno će zarađivati velikih 100 000 funti, čime je postao najplaćeniji golman u povijesti Arsenala i jedan od najplaćenijih u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čech se dirljivim pismom oprostio od svog Chelsea, kluba kojem je dao sve i koji je njemu dao sve. Ljubav između češkog vratara i aktualnog prvaka Engleske trajala je punih 11 godina a okrunjena je naslovom prvaka Europe, titulama prvaka Engleske i ostalim uspjesima.

Prijeti mu se smrću, želi se bolest njegovoj djeci

No, odlazak Čecha u redove velikog rivala Arsenala itekako je uzburkalo duhove navijača kluba sa Stamford Bridgea, koji su ovaj potez svog nekadašnjeg junaka proglasili izdajom. Naravno, epicentar nezadovoljstva su društvene mreže pa je tako Čech dobio nadimak "Juda", "Zmija" itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo vam neke od najzanimljivijih komentara revoltiranih navijača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je*i se Petr Čech, je*i se zmijo, ne mogu vjerovati da si otišao u je*eni Arsenal. Stvarno bih htio da Stephen Hunt ugasi tvoj život. Je*bena pi*ko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čech nije veći od našeg kluba. On je izdajica i zmija. Kako drugačije objasniti ovaj njegov potez".

"Čech je za mene mrtav. Pi*ka s kacigom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reci laku noć svojoj obitelji posljednji put prije spavanja jer ih sutra više nećeš vidjeti".

Čech se tako našao u teškoj situaciji gdje mu se prijeti smrću i želi bolest njegovoj djeci. Neki, pak, priželjkuju da će češki vratar ponovno zadobiti tešku ozljedu glave, koju je zadobio 2006. godine od kada i nosi zaštitnu kacigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi protiv Chelsea

Vrijedi istaknuti kako će debi u službenoj utakmici za Arsenal Cech će imati baš protiv bivšeg kluba 2. kolovoza u Community Shieldu.

Nema sumnje, biti će to kulminacija nezadovoljstva navijača Bluesa koji će ga do daljnjega vrijeđati na svakoj utakmici između Chelsea i Arsenala. Jer jednostavno, u Engleskoj takve stvari ne prolaze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo