PARTIJA IZ NOĆNE MORE / Zvijezda Manchester Uniteda na stupu srama: U Ligi prvaka odigrao poput amatera, a ono što je napravio nakon utakmice je srcedrapajuće

Image
Foto: Profimedia

Manchester United je u 5. kolu Lige prvaka podijelio bodove u utakmici s Galatasarayem

30.11.2023.
11:26
Profimedia
VOYO logo

U 5. kolu lige prvaka u Istanbulu su Galatasaray i Manchester United odigrali nevjerojatnu i iznimno napetu utakmicu koja je završila bez pobjednika 3-3. Ostale su time obje momčadi, zajedno s FC Kopenhagenom, u borbi za drugim mjestom i plasmanom u osminu finala.

Image
LOŠE JE KRENULO /

Očaj nakon debija Nenada Bjelice u novom klubu: 'Ne možemo raditi takve greške, doslovno smo ih pozvali da nam zabiju'

Image
LOŠE JE KRENULO /

Očaj nakon debija Nenada Bjelice u novom klubu: 'Ne možemo raditi takve greške, doslovno smo ih pozvali da nam zabiju'

Ove su dvije momčadi uzbudljivu utakmicu odigrali i na Old Traffordu gdje je Galatasaray slavio 3-2. Možda čak i napetije bilo je u Istanbulu gdje je bilo vatreno od prve minute, a gosti su već do 18. minute vodili 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlični Argentinac Garnacho u 11. minuti je postigao prvi pogodak, dok je sjajni pogodak u 18. zabio Bruno Fernandes kada je zakucao loptu u domaće rašlje za 2-0 Manchester Uniteda.Galatasaray nije zbog dva primljena gola pokleknuo već je u 29. minuti smanjio na 1-2 nakon što je Ziyech pogodio iz slobodnog udarca, a mogao je do odmora izbjeći rezultatski minus. Krajem prvog dijela Icardi je zabio za 2-2, ali je pogodak poništen zbog milimetarskog zaleđa.

Sa svih strana sijevalo je i u drugom poluvremenu. U 55. minuti je McTominay dodatno povećao prednost gostiju s Otoka te je zabio za 3-1, ali još jednom se domaćin vratio iz minusa od dva pogotka. U 62. minuti opet je Ziyech zatresao mrežu iz slobodnog udarca, ali uz veliku pomoć gostujućeg vratara Onane koji je grubo pogriješio, dok je u 71. minuti Akturkoglu postigao sjajan gol za 3-3. Lijepo je primio i u trku žestoko opalio te pogodio bliži kut suparničkih vrata. Pogotke možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unitedov vratar Onana ove sezone, u kojoj se priključio "Crvenim vragovima" iz Intera za 55 milijuna eura, potpuno je podbacio i na velikoj je meti kritika zbog pacerskih pogrešaka. Tako je bilo i nakon ovog susreta s Galatasarayem.

Image
Foto: Profimedia

"Što više možemo reći? Opet je napravio groznu pogrešku. On čini druge ljude nervoznim, zbog njega je obrana i cijela momčad nervozna. Zbog njega se jednostavne obrane čine vrlo, vrlo teške. Pogledajte samo kako se postavio blizu stative kod trećeg gola. Nisam stručnjak za golmane, ali msilim da ne bi trebao primiti gol u bliži kut. Loše se postavlja", rekao je legendarni igrač Uniteda Paul Scholes i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih tjedana je dobro izgledao u Premier ligi. Zna imati čudesne obrane, ali u Ligi prvaka se stvarno muči. Ne znam zašto je toliko opušten na utakmicama. Kao da nije sasvim koncentriran, za golmana je to najvažnija stvar.  Protivnici ga pogledaju i pomisle da će zabiti gol ako pucaju prema vratima zato što izgleda kao da će ga svaki put primiti."

Onana je nakon utakmice bio potpuno shrvam, što pokazuje i njegova reakcija. Nervozno je gledao oko sebe i vrtio se, skinuo rukavice i bijesno ih bacio na pod te napustio travnjak, a kako je to izgledalo pogleajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo