ZVIJEZDA INTERA REKLA ŠTO MISLI O SEBI, O NJEGOVIM IZJAVAMA ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: / 'Ako to mogu Ronaldo i Messi, zašto ne bih mogao i ja?'

Image
Foto: Profimedia

Ove je sezone za Nerazzurre postigao osam golova u Seriji A

8.12.2020.
16:46
Profimedia
VOYO logo

Belgijski napadač Romelu Lukaku (27) stigao je u redove milanskog Intera u kolovozu prošle godine iz engleskog Manchester Uniteda i jako brzo postao jedna od najvećih zvijezda Nerazzurra.

Image
ČITAVA EUROPA BRUJI O NEUMOLJIVOJ INTEROVOJ MAŠINI ZA GOLOVE: /

Past ćete u nesvjest kad vidite ovo

Image
ČITAVA EUROPA BRUJI O NEUMOLJIVOJ INTEROVOJ MAŠINI ZA GOLOVE: /

Past ćete u nesvjest kad vidite ovo

Lukaku je pogotovo impresivan bio u 2020. godini, kada je za Inter i reprezentaciju kombinirano postigao 28 golova u 36 odigranih susreta i prometnuo se u jednog od najubojitijih svjetskih napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I ja mogu pomicati granice'

Lukaku je očito jako dobro svjetstan u kakvoj se formi nalazi pa je tako dao interjvju za France Football u kojemu je (između ostalog) rekao da smatra kako je jedan od najboljih pet naopadača na svijetu u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam u pet najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku. Ne mogu napraviti ništa krivo iz taktičke perspektive i načina na koji se krećem na terenu", rekao je Lukaku pa se usporedio s drugim velikim napadačima:

"Ako Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ili RobertLewandowski pomoiču svoje granice, zašto to ne bih mogao učiniti i ja?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedbe s Ronaldom

Zatim je Lukaku istaknuo kako je, unatoč njegovim sjajnim predstavama, ipak malo prerano da ga se uspoređuje s jednim od najboljih napadača u povijesti i bivšim igračem Intera, Brazilcem Ronaldom.

"On je postigao više od 100 golova za reprezentaciju, rano je za usporedbe s njim. U Milanu mi svi govore o njegova 34 gola u prvoj sezoni i drago mi je da sam to izjednačio, ali on je osvojio Kup UEFA, a ja sam izgubio u finalu. Sada ja radim na osvajanju trofeja", rekao je Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za titulu

Lukaku je zatim otkrio da uživa u Interu i radu s trenerom Antoniom Conteom, kojeg poznaje iz razdoblja u engleskom Chelseaju.

"Trener mi je rekao da me nitko neće moći zaustaviti ako postanem bolji u igri s leđima prema golu. To mi je rekao na Svjetskom prvenstvu 2014. prije nego što je otišao iz Juventusa, i istu stvar mi je ponavljao i kad je bio u Chelseaju", rekao je belgijski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je ove sezone za svoj Inter, trenutno drugoplasiranu momčad Serije A, postigao osam golova u prvenstvu i jedan je od glavnih igrača Conteove momčadi u pohodu na naslov.

"Mi smo Inter, moramo se boriti za naslov, to je minimum, vidjet ćemo kakva će situacija biti u ožujku sljedeće godine. Fizički, ja se dobro osjećam i dobro sam pripremljen. Nema nikakvih problema", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo