ZVIJEZDA ELFA PSIHIČKI POTONULA ZBOG PROMAŠENOG JEDANAESTERCA: / Ana Ivanović spašava Bastiana Schweinsteigera

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Srpski Kurir piše kako je Bastian Schweinsteiger zatražio od svoje zaručnice da bude uz njega 7. srpnja u Marseilleu kad Njemačka igra polufinalni sraz na Euru protiv domaćina Francuske.

5.7.2016.
14:53
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Zvijezdi njemačke reprezentacije Bastianu Scweinsteigeru jako je teško pao promašeni kazneni udarac u četvrtfinalnom srazu protiv Italije. Schwaini je, noseći kapetansku vrpcu, promašio s bijele točke u drami raspucavanja na kraju susreta, u kojoj su Nijemci imali više koncetracije i sreće i došli do polufinala turnira.

'Schwainiju je podrška prijeko potrebna'

Kurir donosi kako je Bastian Scweinsteiger zatražio svoju zaručnicu Anu Ivanović da bude uz njega i da prisustvuje utakmici polufinala prvenstva između Njemačke i Francuske. Uz to, izvor blizak Kuriru navodi kako lijepa srpska tenisačica i jedna od najljepših sportašica svijeta svaki dan i po nekoliko sati razgovara sa svojim zaručnikom kako bi mu pružila podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

"Bastian je poželio da njegova Ana bude uz njega od polufinala, pod uvjetom da se plasiraju u poluzavršnicu turnira. Kako se u subotu navečer i to dogodilo, ona je najavila da stiže u Marseille, gdje Njemačka igra svoj polufinalni dvoboj. Schwainiju je podrška prijeko potrebna, posebno zbog toga jer je promašio jedanaesterac zbog kojeg je visio prolaz Nijemaca u polufinale", kazao je izvor za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Ivanović trenutno se nalazi u Mallorci gdje se odmara pred nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo