ZVIJEZDA BAYERNA STALA U KOVAČEVU OBRANU: / 'Ne može se njega za to kriviti, nije mogao ništa napraviti'

Image
Foto: AFP

Hrvatski stručnjak dobio je podršku iz svlačionice

14.4.2019.
11:15
AFP
VOYO logo

Burna je sezona iza Nike Kovača u kojoj je trpio mnogobrojne kritike na svoj račun. Hrvatski stručnjak u teškoj je situaciji. I nakon pobjede nad Borussijom Dortmund 5:0 s vrha mu je poručeno da mu posao nije zagarantiran. Pojavila se i priča da Bayern već pregovara s Mauricijem Pochettinom, u kojem vide budućeg trenera. Stoga, svaku pohvalu i riječ koja ide njemu u prilog svakako rado čuje.

Pogotovo dođe li takvo što iz svlačionice. Mnogi su ga igrači javno kritizirali, ali čini se da je to sada u prošlosti. Jedna od najvažnijih karika Bayerna Joshua Kimmich progovorio je o hrvatskom stručnjaku za Welt am Sontag. Tamo je poručio da Kovač nije kriv za sve loše što se događalo na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Previše pogrešaka

"Na početku sezone govorilo se da je savršen trener. Lako smo dolazili do pobjeda. A onda smo postali previše traljavi. Bilo je previše individualnih pogrešaka za što se ne može kriviti trenera jer on tu nije mogao ništa napraviti", rekao je Kimmich.

Image
Foto: AFP

Joshua Kimmich /AFP

"Imamo momčad prepunu vrhunskih igrača i od nas se očekuje da ćemo prošetati prvenstvom. Jako su visoka očekivanja. Međutim, i trener i igrači se moraju znati nositi s time. Na nesreću, primili smo previše golova ove sezone. U napadu obično odlično igramo i sjajno kombiniramo, ali to ove sezone nismo često puta pokazali", glase njegove riječi. Njemački prvak u nedjelju u 15:30 gostuje kod Fortune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo