Poslao je poruku / Zvijezda Barcelone poludjela: 'Zabranjujem svakome da priča u moje ime'

Image
Foto: AP Images

Ousmane Dembele izbacio je iskrenu poruku u kojoj odgovara na izjavu direktora Barcelone koji je rekao da Dembele mora što prije otići...

21.1.2022.
9:08
AP Images
VOYO logo

Barcelonina zvijezda i problematičan krilni igrač, Ousmane Dembele, objavio je izjavu u kojoj se odlučio zaštititi od izjave Barceloninog sportskog direktora. Naime, Xavi se navodno osjeća 'prevareno' od strane Francuza.

Sportski direktor Barcelone Mateu Alemany rekao je da Dembele mora napustiti klub "što je prije moguće", a Barceloni je za njegovu prodaju ostalo do kraja mjeseca. Razlog prodaje je Dembeleovo navodno odbijanje novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembeleu u lipnju ističe ugovor s katalonskim gigantom. Pregovori o novom ugovoru su u tijeku, ali su obje strane naišle na prepreku - ne mogu se uskladiti oko plaće. Barcelona smatra da Dembele nije opravdao velike novce s obzirom na brojne ozljede, ali Francuz i njegov agent ne popuštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembele veoma jasan u svojoj poruci - traži pošteni tretman

Dembele tvrdi da je godinama slušao brojne uvrede i laži na svoj račun i da je tome stigao kraj. Napisao je opsežnu poruku koja je obišla društvene mreže.

"Prošlo je četiri godine od kada sam prestao čitati stvari o meni bez da sam se ikad pokušao opravdati. Glasine o meni se nakupljaju četiri godine. Prošlo je četiri godine odkad su ljudi počeli pričati u moje ime, besramno lagali s jednim ciljem - da me povrijede," rekao je Dembele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Držao sam se mojeg prinicipa da ne odgovaram četiri godine. Je li to bila pogreška? Svakako. Danas je tome kraj. Od danas, odgovaram iskreno, bez popuštanja bilo kakvim ucjenama."

24-godišnjak nije previše birao riječi s kojima se izrazio. Cijela poruka zvuči iskreno, a čini se da je Dembeleu konačno prekipilo slušati brojne laži i ucjene na njegov račun. Kap koja je prelila čašu. čini se, izjava je sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabranjujem svakome da širi sliku o meni da nisam uključen u sportski projekt. Zabranjujem svakome da mi pripisuje namjere koje nikad nisam imao. Zabranjujem svakome da priča u moje ime i ime mojeg agenta."

"Još uvijek pod ugovorom, potpuno sam uključen i na raspoloaganju sam mojem klubu, mojem treneru. Oduvijek sam dao sve za moje kolege i moje partnere. Nisam čovjek koji vara i još sam manje čovjek koji popušta pred ucjenama," Dembele je izjavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo