ZVIJER OD 100 MILIJUNA EURA PRIJETI DINAMU: / Jesu li 'modri' svjesni kakva opasnost vreba u napadu Villarreala. Simeone je lud za njim

Image

Topnik Villarreala na meti je madridskog Atletica i njihov je trener, Diego Simeone, lud za njim

5.4.2021.
22:02
VOYO logo

Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu četvrtfinala Europa lige protiv španjolskog Villarreala, a ugledna Marca tvrdi kako će na toj utakmici pod posebnim povećalom biti njihov napadač, Gerard Moreno.

Naime, topnik Villarreala na meti je madridskog Atletica i njihov je trener, Diego Simeone, lud za njim. Atletico na ljeto vjerojatno ostaje bez Luisa Suareza kojem istječe ugovor, a ne zna se što će biti s Dembeleom i Moratom, pa Simeone želi pojačati napad Morenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

March 18, 2021, Vila-real, Castellon, Spain: Gerard Moreno of Villarreal CF during the Uefa Europa League of 16 Second Leg match between Villarreal CF v Dynamo Kyiv at Estadio de la Ceramica on 18 March, 2021 in Vila-real, Spain,Image: 598842494, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, ono što je u cijeloj toj priči najintrigantnije jest cijena koju je Villarreal nabio svojem napadaču. Predsjednik kluba Fernando Roig nedavno je rekao kako Moreno ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura i kako ga ispod te cijene neće pustiti.

Moreno je ove sezone u fantastičnoj formi, u 32 utakmice zabio je 23 gola i namjestio još osam i definitivno je najbolji i najubojitiji igrač Villarreala. Nadamo se samo da Španjolac neće imati svoj dan protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo