ZORAN ZEKIĆ PRIMIRIO SE NAKON PORAZA OSIJEKA OD RUDEŠA: / 'Ako vam žena ne skuha dobar ručak, ne znači da vas ne voli'

Image

"Ne znam baš da je u svijetu lako pronaći Klub koji je u dvije godine uspio postići značajniji iskorak, a mi smo ga ipak ostvarili i to velikim dijelom", kaže Zekić

12.4.2018.
13:52
VOYO logo

Nogometaše Osijek u petak od 16 sati očekuje ligaški dvoboj protiv Istre na Gradskom Vrtu. Nakon poraza od Rudeša u prošlom kolu trener Zoran Zekić izjavio je za svoje igrače kako izgledaju kao skupina raspuštenih balavaca, ali stvari su se sada primirile i Zekić je utakmicu protiv Puljana najavio mirnijom tonom:

'Ne možemo napraviti iskorak'

"Ni u jednom trenutku nisam osjetio da netko ne pokazuje lojalnost prema Klubu općenito ili da netko ne želi. Jednostavno smo došli u situaciju da trenutno ne možemo napraviti iskorak. Činjenica je da smo u krizi, a što se tiče negativnih reakcija u javnosti, u ovome se gradu svašta priča, ne samo o nogometu, nego i o puno drugih stvari te svatko ima neke svoje stavove i ideje što je apsolutno prihvatljivo, doduše ne znam i koliko normalno", rekao je Zekić pa napravio zanimljivu usporedbu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To vam je, recimo, kao da kod kuće imate ženu s kojom živite dvadesetak godina i stalno vam kuha dobar ručak. I onda joj se dogodi neki tjedan u kojem baš i nije raspoložena, pa ne budete zadovoljni. No, to ne znači da vas i dalje ne voli", stoji na službenim stranicama kluba.

Pojasnio još malo stanje u svom klubu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo zaboravili igrati nogomet'

"Prvenstveno sam kritičan prema sebi, no kada se smirim mislim da bismo ponekad trebalo malo „stati na loptu“ u takvim procjenama. Ne znam baš da je u svijetu lako pronaći Klub koji je u dvije godine uspio postići značajniji iskorak, a mi smo ga ipak ostvarili i to velikim dijelom. E sada, jesmo li mogli i bolje, vjerujem da jesmo, u puno utakmica, u nekima je, doduše, moglo biti i gore."

"Kako izaći iz krize? Bez puno priče, samo radom, angažmanom i da igrači kliknu u svojim glavama. Nismo zaboravili igrati nogomet, ali u tome svemu moramo biti predaniji. Preko tjedna nemam nijedan problem što se tiče treninga. U 95 posto situacija tu zaista ne mogu reći da netko od njih neće. Druga je stvar koncentracija u određenim situacijama pa se to onda preslikava i na utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić neće moći računati na Grezdu koji još nije zaliječio ozljedu, a i Lopa je upitan. Borna Barišić, Muzafer Ejupi, Haris Hajradinović, Goran Milović i Andrej Šimunec propustit će utakmicu protiv Dinama ako dobiju žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo