Težak ždrijeb za Dinamo! Mamić: 'Nisam zadovoljan!'

'Moram priznati da sam više nezadovoljan, nego zadovoljan', rekao je Zoran Mamić odmah po završetku ždrijeba 2. pretkola Lige prvaka u kojem je Dinamo saznao svog protivnika.

25.6.2012.
13:38
VOYO logo

Iako su se u Dinamu nadali kako će dobiti laganog protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka, to se ipak nije dogodilo. Modrima će se suprotstaviti osvajač dvostruke bugarske krune, Ludogorec iz Razgrada.

"O Bugarima ne znamo puno, ali očito su dobri čim su u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Moramo se idućih dana dobro informirati kako bi se što bolje pripremili", izjavio je Zoran Mamić odmah po završetku ždrijeba za OBN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski će prvak tako krenuti u na put dalek 1.000 km, na sjeveroistok Bugarske, u obračun protiv kluba kojim vlada bogati gazda Kiril Domuschiev, koji je u nekoliko godina silnim ulaganjima pretvorio nižerazredni klub u 'stroj za mljevenje' protivnika.

"Moram priznati da sam više nezadovoljan, nego zadovoljan. Čuo sam da su dobra momčad, ali mi želimo ući u Ligu prvaka, i ne zanima nas kako se naši protivnici zovu. Idemo u Ligu prvaka u nadi da ćemo pokazati puno više nego prošle godine", naglasi je sportski direktor Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je to protivnik koji zaslužuje respekt i našu punu mobilizaciju. Radi se o klubu koji je u punom ekspanziji. Dolaskom novog vlasnika klub je doveo praktički cijelu novu momčad, odmah su ušli u društvo najboljih klubova i uzeli dvostruku krunu. To je svakako uspjeh vrijedan poštovanja", izjavio je trener Ante Čačić za gnkdinamo.hr i nadodao:

"Koliko god smo možda očekivali lakšeg protivnika, oni su se ipak namjerili na najtežeg. Mi smo Dinamo, klub koji ima europsku konstantu i jasno je kako u dvoboj ulazimo kao favoriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ćemo sigurno spremni za te utakmice, a mislim da je dobro što je prva utakmica u Bugarskoj kako bi se konačna odluka ipak donijela u Zagrebu. Naravno, mi ćemo već tamo tražiti svoju šansu za pobjedu kako bi nam u uzvratu bilo što lakše. Radi se o dobroj momčadi koju ćemo u sljedećim danima i tjednima još bolje upoznati, no ne bih veliku pažnju davao njima; mi smo ti koji odlučujemo."

Dinamovce očekuje težak dvoboj s momčadi u kojoj igra čak četiri Brazilca i jedan Portugalac te niz stranaca među kojima je i novopridošli, bivši igrač Modrih, Diddy Guela. Kao nositelj Dinamo je ipak favorit, no Zagrepčani će se ipak morati dobro namučiti kako bi se domogli trećeg pretkola. Trener bugarskog Ludogoreca Ivailo Petev nije bio presretan ždrijebom drugog pretkola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvukli smo najgoreg mogućeg protivnika. Znamo tko je Dinamo, ali mislim da su šanse podjednake. Tražit ćemo način da ih eliminiramo, a vjerujem da ćemo uz pravi angažman naših igrača to i postignuti. Mi se sada moramo taktički pripremiti za Hrvate, moramo gledati neke njihove utakmice. Vjerujemo u prolaz", rekao je Petev. specijal-201102150360004-Dinamo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo