BAHATO OD MAMIĆA / 'Da Dinamo ima atmosferu kao na Kantridi, bježali bi Rijeci 30 bodova'

Dinamo u srijedu u 18.00 na igra protiv Rijeke prvu utakmicu polufinala Kupa.

7.4.2015.
17:08
VOYO logo

"Da Dinamo ima kod kuće atmosferu kao što ima Rijeka na Kantridi ne bi bilo 14 nego 30 bodova razlike", pomalo je bahato najavio derbi Zoran Mamić i dodao:

"Čeka nas prvo poluvrijeme polufinala Kupa protiv ekipe koja jako dobro igra na rezultat. Imaju kvalitetu, pokazali su to u subotu pa iako smo bili dobri moramo biti puno bolji nego na Kantridi da bi utakmica završila dobrim rezultatom za nas", rekao je Mamić koji se ponovno više puta lovio za glavu zbog propuštenih prilika svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, to je tema za svlačionicu. Treba popraviti realizaciju... Imali smo dosta prilika, a Rijeka praktički do zadnje minute nije puknula po golu".

Za Mamića bi dobar rezultat bila svaka pobjeda bez primljenog gola, a najviše strepi od ponovljanja lošeg suđenja zbog kojeg je na kraju subotnje utakmice doživio mali živčani slom na terenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stojim iza svojih riječi, ali to se dogodilo jučer i ne razmišljamo više o tome. Ne treba se vraćati, gledamo prema naprijed jer se ne živi od onoga što je bilo jučer. Nisam vidio analizu gospodina Beusana kao niti ostale pa neću komentirati, ali sve što sam nabrojao je potvrdila i televizijska snimka. Kažem, ne gledamo unaprijed. Rijeka ima kvalitetu, pokazali su to u subotu pa iako smo bili dobri moramo biti puno bolji nego na Kantridi da bi utakmica završila dobrim rezultatom za nas. Što to znači? Svaka pobjeda bez primljenog pogotka".

S obzirom da je Dinamo u subotu pokazao puno više od Rijeke, opravdano ga se stavlju u logu favorita...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi zanimljivo pregledati medije i sve najave prije utakmice na Kantridi koje nisu pokazivale baš tako; dapače. Sada nakon utakmice smo, pak, mi veliki favoriti. Naravno da nijedno ni drugo nije realno. Rekao sam već da Rijeka igra jako dobro na rezultat i imaju kvalitetnu momčad tako. To je nogomet, sve je moguće. U prvenstvu nije bilo neizvjesnosti zbog bodovne razlike, a ova utakmica je ipak drugačija jer odlučuje o finalu Kupa. Pritisak je veći i očekujem Rijeku koja će igrati na rezultat. Ne znam hoće li biti zatvoreni ili ne, ali mi smo Dinamo i ne gledamo protivnika nego želimo igrati svoju igru", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo