'Poginut cemo za pobjedu protiv Celtica!'

Dinamo mora odraditi i posljednji neugodni europski zadatak ove sezone.

10.12.2014.
14:10
VOYO logo

Dan prije susreta 6. kola Europske lige pred novinarima su se pojavili trener Zoran Mamic i dokapetan Domagoj Antolic.

"Zelimo u zadnjoj europskoj utakmici ostvariti pobjedu koja nam popravlja imidz, nosi prestiz, bodove za koeficijent i novac. Zelimo igrati kao u Skotskoj gdje smo izgledali jako dobro, a pobjede u Puli i protiv Rijeke su nam dignule samopouzdanje. Ne slazem se da nema imperativa, prolaz nije u igri, ali svi drugi motivi su tu i treba 'poginuti' za pobjedu", najavio je ovaj susret Mamic, a Antolic nesto slicno i sam ponovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspolozenje u momcadi je odlicno nakon Rijeke, zelimo dobiti Celtic i pobjedom zavrsiti europsku sezonu. Uz sve sto je vec trener rekao da ova pobjeda nosi ja bih jos dodao da nam nikako nije isto imati tri ili sest bodova", rekao je Antolic i zakljucio:

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednoj utakmici svatko moze svakoga dobiti, u kakvom god sastavu dosli. Igraci koji su clanovi Celtica sigurno nisu 'bezveze' i tko god dode nece nam biti lako. Od svih europskih utakmica svakako me najvise 'peku' one protiv Aalborga i Celtica jer smo zaista bili jako dobri, ali zbog nedostatka srece ostali bez icega. Nakon takvih utakmica uvijek ostaje veci zal nego kada je protivnik bolji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo