Zoran Mamić priznao: 'Igrači su u većem ponoru nego nakon Austrije'

Sportski direktor i zamjenski trener Dinama Zoran Mamić održao je prvu press konferenciju nakon smjene Branka Ivankovića.

23.10.2013.
20:44
VOYO logo

Mlađi Mamić drugi put u ovoj sezoni našao se u ulozi trenera.

"Ovo je po meni puno drugačija situacija, ekipa je u lošijem stanju nego nakon one utakmice s Austrijom. I ono je bio šok nakon domaćeg poraza, ali mislim da je sada u većem ponoru nego što je bila tada. Dio krvice za loše rezultate snosimo i mi iz iz uprave ali i Branko Ivanković", rekao je Mamić o bivšem treneru i dodao da je teško promjeniti 25 igrača, te da je trener uvijek prvi na redu kad se radi rez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da snosi odgovornost i on koji je bio šef 50 dana. On je došao u situaciju koju nije krerirao od početka pa treba imati respekt prema tome."

Pred vratima je PSV, a Mamić je uvjeren da njegovi igrači imaju kvalitetu i da će protiv nizozemskog sastava Dinamo izgledati bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije jednostavno reći da će protiv PSV-a to tako i biti, mađutim imamo razloga i pravo nadati se. Znamo što nogomet nosi i kakva su moguća iznenađenja, a to sve se može dogoditi samo uz naš maksimalan angažman i htijenje", rekao je Mamić i zaključio:

"Ne vidim se kao trajno rješenje za klupu Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo